Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.08.2008, 23:16
Cytat:
Poza tym zauważyłem dziś, że Juhu, niestety, nie umie łapać(nie wybijać) piłki...
Dokładnie, zauważyłem to trochę wcześniej, przypomina to trochę grę w siatkówkę. Na pewno musi to poprawić, nie wiem co on zrobił przy tym karnym, moje odczucie było takie że rzucił się w momencie kiedy piłka wpadała do siatki i to jeszcze w sam środek bramki. Problemem Marcina jest to, że brakuje mu trochę wzrostu i takiej krzepy bo przy rzutach rożnych to on był bezradny, przy takim tłoku i rosłych obrońcach niestety szansa że wybije piłkę jest nikła. Nie mówicie, że się nad nim znęcam bo szanuję Marcina za jego podejście do Wisły ale jakby to delikatnie powiedzieć na Tottenham bałbym się go wystawić.

edit:
PS. W obecnej formie Łobo, Singlar byłby naszym najlepszym prawo skrzydłowym, w stosunku do Wojtka nawet profesorem, także w obliczu powrotu Głowy na boisko i tego, że posiadamy dwóch podobnej klasy prawych obrońców dałbym szansę Singlarowi właśnie na prawym skrzydle.

PS2. My tutaj dyskutujemy, gdzie i kogo by wystawiał, gdzieś pisało, że Wisła ma 6 mln kibiców sądzę że z tego 5 mln trenerów i każdy robił by co innego. Myślę że Skorża wie co robi, a nawet jestem tego pewien.

Jeszcze co mi się rzuciło w oczy to postawa Piotrka Brożka bo grał za bardzo wyluzowany, rozumiem że zatrzymywał Inieste i Alvesa ale nie jest jeszcze Carlosem na swojej pozycji i musi do każdego meczu podchodzić z pełnym zaangażowaniem. Pochwały po meczu z Barcą chyba mu trochę zaszkodziły.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 31.08.2008 o godz. 23:36.