Wyświetl pojedynczy post
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.08.2008, 22:49
prober napisał(a):Wyświetl post
Niektórzy z Was podczas meczu mają tak zmienne nastroje jak, za przeproszeniem, baby Jeden pisze, że Jirsak gra beznadziejnie, inny wynosi pod niebiosa. To samo z Cantoro. Już chcieliście wyrzucać ze składu 2/3 zawodników. Sędzia niby wypaczył wynik. A Cleber to podobno w ogóle miał same nieudane interwencje, tylko przeszkadzał na boisku...

Aż trudno uwierzyć, że coś takiego można wyczytać tydzień po zwycięstwie nad jedną z czterech najlepszych drużyn w Europie. Nawet biorąc pod uwagę przebieg derbów. W sumie sprawiedliwy remis, choć dominacja pod koniec każdej połówki (zapewne z powodu przewagi kondycji fizycznej) wskazywała Wisłę jako drużynę nieco lepszą. Zwycięstwa u siebie i sporadyczne gubienie punktów na wyjazdach i tak daje mistrza. Byle nie przegrywać w meczach z Lechem i Legią.

Z Łobodzińskim trzeba chyba poeksperymentować na innych pozycjach lub pokombinować z jego rolą w zespole. Ten zespół może ładnie powalczyć z Tottenhamem i jestem przekonany, że to zrobi. Pytanie tylko czy przez prawie cały mecz (jak z Barcą) czy przez 25 minut (jak z Cracovią).

Najbliższe dwa arcyciekawe mecze:
z Lechem 14.09.
z Tottenhamem 18.09.
Duzo osob tak pisze/mowi.. prawda jest taka ze z 3 karnych jakie mielismy chociaz 2 powinny byc gwizdniete..
I moze sobie ekspert w studiu mowic co chce w ''kontrowersjach'' pytanie brzmi czy nie bronilby sedziego gdyby ten te rzuty karne podyktowal?
Mowienie o celowosci zagrania reka jest bezsensone bo tego nik nie bedzie wiedzial jaki zamiar mial pilkarz, reke zagrana w polu karny powinno sie rozliczac z tego czy przyniosla druzynie broniacej jakas korzysc czyli np. pomogla w przyjeciu pilki lub ewentualnym jej przejeciu czy tez w zablokowaniu dosrodkowania.
Kolesie z Craxy odbijali rekami pilke w polu karnym jak w siatkowce... kto nie widzial niech sobie ogladnie kontrowersje...
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!