Wyświetl pojedynczy post
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.08.2008, 20:47
A czy ja napisalem, ze chce zwolnic Skorze ?
Nie. Ale z drugiej strony nikt nie jest swieta krowa i o kazdym mozna podystkutowac i go skrytykowac. Co tez uczynilem, bo takich dwoch decyzji nie da sie nie skomentowac.

Po pierwsze w derbach sie nie testuje ustawienia na Tottenham.
Po drugie, chyba nawet dziecko wie i ktos kto oglada Wisle tym bardziej, ze Dawidowski w tej chwili nie prezentuje poziomu pilkarza I,II,III i IV ligowego. Nie mam zamiaru pastwic sie nad zawodnikiem, nie mam nic do niego. To stwierdzenie faktu, calkiem normalna rzecz skoro ktos przez 3 lata nie gral w pilke - trudno zeby bylo inaczej. Jest to niestety troche smieszne przez lzy. Facet w ogole nie biega, nie ma szybkosci, wydolnosci, ogrania, nie podbiega do pilek, nie ma kompletnie czucia pilki - no jak czlowiek po 3 letnim rozbracie z pilka.

W przeciwienstwie masz Niedzielana, ktory az rwie sie do gry, bo chce walczyc o miejsce w skladzie. Szybki, dynamiczny, agresywny. Rowniez bez formy na skutek dlugotrwalej kontuzji. Ale oczywistoscia jest, ze i tak jest lepszy i bedzie z niego wiekszy pozytek niz z Dawidowskiego.

Lobodzinski to kolejny kwiatek... Najlepsze, ze to nie pierwszy taki mecz w tym sezonie. W kazdym gral bardzo slabo. A mimo to.. gra. I oto mi chodzi tez.
Ostatnio edytowane przez nesta : 31.08.2008 o godz. 20:50.