Nie lekceważyłbym Polonii:szarańcza zaczęła działać

A tak na serio to Górnik zagrał fatalnie,a Legła to wykorzystała.Dostali bramkę w prezencie i już wtedy mogli grać spokojnie.Ja podziwiam piłkarzy Legii ,bo za....... cały mecz,a kibice ich w dupie mają.Ale cóż,problem przeciwnika to prezent dla nas

Miło,że Arka wygrała,ale też nie byłem zbytnio zdziwiony.Dobry trener,niezła obrona(Żuraw) i świetny atak z Zakrzewskim,Wachowiczem i innymi.To musiało wypalić.Po raz kolejny okazało się,iż Bednarz jest fantastycznym dyrektorem sportowym:Lewandowski strzelił już 6 gola w sezonie.Ja już nie mogę się doczekać wyjazdu na Odrę,mam nadzieję,że w końcu zwyciężymy na ich terenie,bo teraz w Wodzisławiu o "twierdzy Odra" trąbią

W Polonii nowy Brożek rośnie,ale to tylko chwilowy "wytrysk" Ivanovski jak nie dostanie piki na 2 m przed bramką to nie trafi.Janas po dobrym początku zaczyna wysyłać swoje CV do Chin i innych Singapurów,bo Bełchatów po porażce u nas teraz przegrał w fatalnym stylu z ŁKS.Wogóle dużo zabawy było w Bełchatowie

ierwsza bramka bilard,druga zabawa w chowanego po tym jeszcze boks z Magdoniem

A Jaga pokonała Piasta 2:0 ,dwie brameczki strzelił,podobnie jak w zeszłorocznym spotkaniu z Wisłą Łukasz Tumicz.Kto wie,może rośnie z niego partner dla Brożka w ataku reprezentacji?