Eustachy napisał(a):

wolfy
Mam kilka pytan. Jak to jest, ze jedni otrzymuja bany za nazwanie kogos ignorantem (co w tym takiego obrazliwego ?), podczas gdy drudzy o jeczacych placzkach moga sobie pisac bez skrepowania ?
|
Fakt, nazwanie kogoś ignorantem w dyskusji(szczególnie przez kogoś z tak wysokimi wirtualnymi referencjami)nie jest obraźliwe. Wybacz moją ignorancję.
Eustachy napisał(a):

|
Jesli jestem w bledzie, prosze wyprowadz mnie z niego, ale wydaje mi sie, iz masz jakis problem z transferami, a scisle mowiac z ludzmi ich oczekujacymi.
|
Nie z transferami, a z tematem transferowym. Długo by pisać o przyczynach, ale ten temat jest szczególnie restrykcyjnie moderowany.
Eustachy napisał(a):

Zastanawialem sie chwile nad tym, probujac wskoczyc w te buty i szczerze mowiac, nic sensownego do glowy mi nie przychodzi. Na ukrytego agenta zarzadu mi nie wygladasz, na pasiaka w konspiracji to samo, wiec moze samemu zdobedziesz sie na szczerosc i postanowisz wyjawic pozostalym wislakom, co tez powoduje, ze gdy tylko ktos wylamie sie z zasady "w transferowym piszemy wylacznie pozoytywnie albo wcale", gotow jestes do naduzycia wladzy jaka Ci ktos powierzyl w dobrej wierze jak mniemam ?
Pozwoliloby to byc moze uniknac w przyszlosci banow jakie juz kilka osob tutaj otrzymalo wg. okreslonego klucza, tzn. praktycznie za nic i po zabraniu glosu w temacie transferowym [nesta, 1q2 etc]
|
Nie sprowokujesz mnie, ale ten ustęp jest dobrym wskaźnikiem tego, co rzeczywiście sobą reprezentujesz. Masa niepopartych niczym zarzutów i wyrok: "wolfy nadużywa władzy". Tłumaczą się tylko winni, a ja nie zamierzam udowadniać, że nie jestem wielbłądem.
Eustachy napisał(a):

|
Ps. do koyota nic nie mam. Moge go nawet przeprosic jesli rzeczywiscie poczul sie dotkniety, choc sadze, ze nie mial do tego wystarczajacych podstaw.
|
Będę brutalnie szczery - wisi mi to. Ale spróbuj - może jemu nie...
Eustachy napisał(a):

|
Za wreczenie mi bana takze absolutnie sie nie obrazam, tak jak nie obrazalem sie niegdys, gdy przy okazji dyskusji o Chciacu, niewybrednie mi ublizales. Po prostu trzymanie w sobie zadry ze wzgledu na roznice zdan, chocby nawet w ostrym wydaniu, nigdy nie bylo moja mocna strona i tak juz pozostanie.
|
Wdzięczny jestem wielce za Twoją wspaniałomyślność. Niegodnym, niegodnym, po trzykroć - niegodnym. Że też ja, a nie Ty - zostałem moderatorem. Ślepcy, ślepcy, zewsząd otaczają nas ślepcy, niezdolni do wyłowienia prawdziwych pereł człowieczeństwa w kłębowisku ludzkiej egzystencji. Wybacz nam - nie co dzień Nietzsche się rodzi, a chyba tylko on byłby w stanie wyłowić kontrast między osobowością tak wybitną, a nami.
Eustachy napisał(a):

Ps.2 mozna tez zadac pytanie pozostalym moderatorom, czy wedlug was to dobrze, ze zaczynaja leciec bany, ktore z lamaniem regulaminu maja niewiele wspolnego, by nie powiedziec nic, a tutaj mamy powszechna znieczulice i kazdy udaje ze nic nie widzi. Nikt przeciez nie wstawia sie za jakimis pokemonami calkowicie wyjetymi spod prawa, bo co by nie mowic o takim nescie czy 1q2, to ich opinie byc moze czasem sa nietrafne, jednak ci ludzie z cala pewnoscia nie zanizaja poziomu forum.
Pozdrawiam
|
To już nie do mnie, ale co tam - banów nie dostaje się za pisanie bzdur. Nie bardzo też czuję się na siłach do bycia krytykiem bądź cenzorem. Można za to zarobić go za uporczywe pisanie nie na temat(w transferowym rzecz doprawdy niespotykana), pisanie bezsensownych bądź beztreściowych postów(tzw. nabijanie) lub prowokacje. A zazwyczaj dostaje się go - niesłusznie, ale tak jest już ten świat ułożony, że więzienia są zawsze pełne ludzi niewinnych.
Na przyszłość - moderatorzy nie muszą się nikomu tłumaczyć, i jest to nasza z dorotją dobra wola, że w ogóle odpowiadamy.
P.S. Wszystkim represjonowanym radzę nie tracić otuchy. Może kiedyś dzięki temu traficie do ZBoWiD-u i będziecie mieli darmowe przejazdy komunikacja miejską(albo - dostęp do internetu).
P.S. 2
Pablo84, przyznam szczerze, że mnie załamałeś. Ja Ciebie uważałem za jedną z sensowniejszych osób na tym forum, a ty wyjeżdżasz z tekstem, że nie napiszesz nazwy Cracovii z dużej litery, bo ich(ją?)nienawidzisz. Skoro tak stawiasz sprawę, to nie zostaje mi nic innego, jak napisać: "my Cię będziemy banować, bo ją wprost kochamy"

A ja, to nawet jestem jej kibicem incognito(Eustachy Ci podpowie, co i jak).
Naprawdę, nie jesteśmy Antycracovią, Antlylegią ani Antylechem i stać nas chyba na odrobinę klasy? "Noblesse oblige".
P.S. 3 Heban, ja za głupi jestem i za młody, żeby na Twój post odpowiedzieć. Wierz mi - jeśli któryś z adminów stwierdzi, że coś ze mną nie tak, to z mojej strony nie będę robił problemów. Tylko nie wrzucaj do tego tematu więcej homilii, bo się zrobi bałagan.