Martwi trochę, że nie zagra Piotrek Brożek (kartki). Diaz lepiej prezentuje się w środku obok Clebera. Na lewej przydałaby się szybkość Piotrka.
Co do Tottenhamu... Bardzo zabawne jest wypominać tej drużynie jakieś braki doświadczenia w pucharach. Oni mają co tydzień mecze z rywalami tak silnymi z jakimi Wisła się spotyka dopiero na arenie europejskiej LM lub PUEFA.
Jutro Tottenham gra z Chelsea... Po wydaniu XX mln euro to taki mecz prawdy dla nich. Zobaczymy co pokażą.
edIT
AZS_Lublin napisał(a):

A Udinese jedzie Palermo 3:1 (80minuta).. i pewnie gdybyśmy trafili na Udine, cześć kibiców by powiedziała ze szkoda ze nie Totenham ktory poczatek sezonu ma bez formy
|
A oto co napisałem przed losowaniem

:
thechris napisał(a):

Co do naszej grupy to Totenham jest klubem bardzo bogatym ale do ogrania spokojnie. Tam jest za duża kasa żeby była motywacja. Coś a'la przepłacony Beitar. Wiadomo, że łatwo nie będzie - pamiętamy Blackburn... Najgorzej moim zdaniem trafić będzie na Udine, potem Koguty, a pozostałe trzy ...nic tylko grać i wygrywać
|
Podtrzymuje, to co napisałem... myślę, że Udinese to byłby najtrudniejszy rywal z tej piątki.