Wyświetl pojedynczy post
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.08.2008, 18:41
Martwi trochę, że nie zagra Piotrek Brożek (kartki). Diaz lepiej prezentuje się w środku obok Clebera. Na lewej przydałaby się szybkość Piotrka.
Co do Tottenhamu... Bardzo zabawne jest wypominać tej drużynie jakieś braki doświadczenia w pucharach. Oni mają co tydzień mecze z rywalami tak silnymi z jakimi Wisła się spotyka dopiero na arenie europejskiej LM lub PUEFA.
Jutro Tottenham gra z Chelsea... Po wydaniu XX mln euro to taki mecz prawdy dla nich. Zobaczymy co pokażą.

edIT

AZS_Lublin napisał(a):Wyświetl post
A Udinese jedzie Palermo 3:1 (80minuta).. i pewnie gdybyśmy trafili na Udine, cześć kibiców by powiedziała ze szkoda ze nie Totenham ktory poczatek sezonu ma bez formy
A oto co napisałem przed losowaniem :

thechris napisał(a):Wyświetl post
Co do naszej grupy to Totenham jest klubem bardzo bogatym ale do ogrania spokojnie. Tam jest za duża kasa żeby była motywacja. Coś a'la przepłacony Beitar. Wiadomo, że łatwo nie będzie - pamiętamy Blackburn... Najgorzej moim zdaniem trafić będzie na Udine, potem Koguty, a pozostałe trzy ...nic tylko grać i wygrywać
Podtrzymuje, to co napisałem... myślę, że Udinese to byłby najtrudniejszy rywal z tej piątki.
Ostatnio edytowane przez thechris : 30.08.2008 o godz. 18:46.
Odpowiedz cytując