|
Chciałem tylko przypomnieć, że jeszcze ze 2 lata temu śmialiśmy się z tego, że na forum Cracovi kasują co drugi post. Jak widać w chwili obecnej wszystkie tematy z HP, które są w miare aktualizowane postami mają min. po rok - dwa.. Rozumiem, że niektórzy chętnie wpiszą sobie do CV "jestem moderatorem na forum wisłakraków.com - pilnuje tam porządku od zmierzchu do świtu" ale jak kiedyś większość użytkowników ****owała ze smakiem to w nikogo to nie godziło, a teraz jeden z drugim nawet na komórce banują ludzi, żeby podbudować własne ego. Ja oraz większość trochę starszych użytkowników mam wyjebane na obecne forum. W internecie znajdzie się nie jeden portal, gdzie jest ciekawiej, a osoby nadzorujące nie zachowują się jak dewoty osiedlowo-ławkowke co to jak ktoś przeklnie dzwonią na straż miejską. Zaraz dostanę odpowiedź w stylu "nie podoba się, to nie pisz" - owszem.. nie piszę, bo nie ma komu odpisywać. Polecam też rozważyć czy temat "nocny" jest głupszy od tematu w stylu "czy używacie CB radia".
Nie pozdrawiam, bo raczej nie ma kogo.
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem.
Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata,
Żeby z Tobą zostać na calutkie lata....
|