Wyświetl pojedynczy post
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.08.2008, 11:01
wolfy

Mam kilka pytan. Jak to jest, ze jedni otrzymuja bany za nazwanie kogos ignorantem (co w tym takiego obrazliwego ?), podczas gdy drudzy o jeczacych placzkach moga sobie pisac bez skrepowania ?
To, ze delikatnie wzburzylo mnie po przeczytaniu kolejnych madrosci koyota, to fakt, aczkolwiek w odpowiedzi, ktorej mu udzielilem, wcale nie bylo obrazania, chocby takiego jakie sam stosujesz wobec forumowiczow, szczegolnie tych udzielajacych sie w temacie transferowym.
Jesli jestem w bledzie, prosze wyprowadz mnie z niego, ale wydaje mi sie, iz masz jakis problem z transferami, a scisle mowiac z ludzmi ich oczekujacymi. Zastanawialem sie chwile nad tym, probujac wskoczyc w te buty i szczerze mowiac, nic sensownego do glowy mi nie przychodzi. Na ukrytego agenta zarzadu mi nie wygladasz, na pasiaka w konspiracji to samo, wiec moze samemu zdobedziesz sie na szczerosc i postanowisz wyjawic pozostalym wislakom, co tez powoduje, ze gdy tylko ktos wylamie sie z zasady "w transferowym piszemy wylacznie pozoytywnie albo wcale", gotow jestes do naduzycia wladzy jaka Ci ktos powierzyl w dobrej wierze jak mniemam ?
Pozwoliloby to byc moze uniknac w przyszlosci banow jakie juz kilka osob tutaj otrzymalo wg. okreslonego klucza, tzn. praktycznie za nic i po zabraniu glosu w temacie transferowym [nesta, 1q2 etc]

Ps. do koyota nic nie mam. Moge go nawet przeprosic jesli rzeczywiscie poczul sie dotkniety, choc sadze, ze nie mial do tego wystarczajacych podstaw.
Za wreczenie mi bana takze absolutnie sie nie obrazam, tak jak nie obrazalem sie niegdys, gdy przy okazji dyskusji o Chciacu, niewybrednie mi ublizales. Po prostu trzymanie w sobie zadry ze wzgledu na roznice zdan, chocby nawet w ostrym wydaniu, nigdy nie bylo moja mocna strona i tak juz pozostanie.

Ps.2 mozna tez zadac pytanie pozostalym moderatorom, czy wedlug was to dobrze, ze zaczynaja leciec bany, ktore z lamaniem regulaminu maja niewiele wspolnego, by nie powiedziec nic, a tutaj mamy powszechna znieczulice i kazdy udaje ze nic nie widzi. Nikt przeciez nie wstawia sie za jakimis pokemonami calkowicie wyjetymi spod prawa, bo co by nie mowic o takim nescie czy 1q2, to ich opinie byc moze czasem sa nietrafne, jednak ci ludzie z cala pewnoscia nie zanizaja poziomu forum.

Pozdrawiam
Odpowiedz cytując