Lechista69 napisał(a):

Od pewnego czasu mówiło się o transferze Diego Tristana do krakowskiej Wisły. Na początku tygodnia obie strony zakończyły rozmowę. Dziś poznaliśmy jej kulisy. Firma managerska Mark & Law, która współpracuje z MSM Ambit Soccer (przedstawiciel Tristana) podaje dość zaskakujące fakty.
.................................................
"Następnie porozumiałem się z Diego, który warunki zaakceptował i podpisał dokumenty. Rano 26 Sierpnia szykowałem swój bagaż, przed lotem do Krakowa, kiedy mój partner Krzysztof powiedział mi, że pan Jacek nie jest już zainteresowany transferem, ponieważ Diego Tristan nie był gotowy na podpisanie rocznego kontraktu. Byłem bardzo zaskoczony i wysłałem Jackowi papiery mówiące o tym, iż Diego chciał zaakceptować roczną umowę".
W dalszej części wiadomości kierowanej do prezesa Wisły Kraków menadżer informuje, że wielokrotnie próbował skontaktować się z Jackiem Bednarzem, który nie odpowiada na telefony. Pisze też, że chce usłyszeć wyjaśnienia w tej sprawie, i że zawodnik jest ciągle zainteresowany związaniem się rocznym kontraktem z klubem z Krakowa.
Paweł Chrząszcz, Karol Kulpa
|
Jezeli to prawda to lekko ujmujac Bednarz zachwuje sie jak szmaciarz.Powtarzam(dla przewrazliwonych) nie jest, tylko
zachowuje sie i
jezeli to prawda.Nie odbierac telefonów- to oszusci na allegro....Mam nadzieje ,ze nie ,bo dosc ,ze Wisła chyba nie ma najlepszej opini jezeli chodzi o załatwienie spraw transferowych,postepowaniu z zawodnikami,to dodajac taki epizod napewno jej akcje spadną w tym temacie...
Jezeli nie prawda- to hiszpańskie cwaniaczki robia robią z siebie kretynów,a cała sytuacja potwierdza jak w słabej formie jest Tristan.Zeby na siłe wciskac taka "gwiazdę ",to juz jest źle...
Jest jeszcze trzecia opcja ,ze to nie prawdziwy "news" prasowy i wp.pl nie potzrebnie sieje zamęt.