|
Przykład Beitaru pokazał mi jak media potrafią zaciemnić prawdę o drużynie (uwzględniając oczywiście różnice między ickowymi ickami a angielskimi ickami). Dlatego mam w dupie to jakie robią transfery i za ile, raczej świadczy to o tym jakimi są frajerami że wydając taką kasę nie potrafia zmieścić sie w 10 ligi angielskiej. Zeszły sezon mizeria (biorąc pod uwagę nakłady i oczekiwania), obecny z mizernym początkiem (dwie porażki z drużynami które do potentatów nie należą). Gwiazdy? Gwiazdą to jest Ronaldo, Rooney, Henry, Fabregas, Torres, Kaka. Ja jakoś na dzwięk nazwisk piłkarzy Tottenhamu nie odczuwam szczególnego strachu. Niezły trener? W Hiszpanii...w Anglii niebałdzo mu idzie.
Przestańmy sie bać i trząść na samą nazwe Tottenham. Kilku niezłych piłkarzy jak na ligę angielską, prawie na jej środek. Gwiazd ŚWIATOWEGO formatu tam w mojej opini nie ma no chyba że ktoś sie grzeje nazwiskiem Modric albo Berbatov (może i gwiazda ŚWIATOWA ale drugiego sortu).
Poza tym Oni chcieli Rasiakem zawojować świat....
Mamy się przypomnieć Europie a nie zrobimy tego grając z Levskim Sofia czy FC Kopenhaga tylko właśnie z kimś takim jak Tottenham.
A na dobry początek proponuje ubić koguta na gniezdzie na najbliższym meczu przy Reymonta.
Ostatnio edytowane przez Nergal : 29.08.2008 o godz. 15:12.
The Apostasy
|