Wyświetl pojedynczy post
Raporter
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.08.2008, 11:44
Bronex napisał(a):Wyświetl post
Informacja o tych dwóch Brazylijczykach którzy potencjalnie zasilą nasz klub może jest i trochę sensacyjna ale sądzę ,że bardziej realna niż Tristan, Kluivert i Kallon. Najważniejszy argument to ten ,że wkrótce kończą im się kontrakty co jak wiemy jest dla RN Wisły czynnik o kapitalnym znaczeniu. Bardzo interesujące jest też to ,kto wypuścił informacje stanowiące przesłanki do sporządzenia takiego newsa ponieważ zaliczył bym go do tych z serii ni stąd ni zowąd. Biorąc pod uwagę wiek tych piłkarzy, doświadczenie ligowe i pozycje na których obecnie występują sądzę ,że by się na pewno przydali. Ja mam pełne zaufanie do Bednarza . Jeżeli stanie się tak ,że tych dwóch chłopaków zawita na Reymonta to jestem pewien ,że zrealizują się pozytywnie. Będzie to chyba sygnał dla nas ,że Bednarz nawet przedstawiając listę tych 17 zawodników RN i natrafiając na mur z jej strony, nie składa broni i cały czas szuka.
Najmniej wiarygodny jest ten fragment tej informacji :

Docelowo Marcello może zająć miejsce Clebera, Głowackiego, lub Baszczyńskiego. Jeden z nich po rundzie jesiennej raczej opuści Wisłę. Z kolei Romeu przygotowywany jest do zajęcia miejsca po Cantoro, ewentualnie Sobolewskim. Ta dwójka też może dostać „zielone światło” do odejścia z Krakowa.
Tyle że to akurat raczej jest wniosek samego dziennikarza który musiał coś przecież napisać żeby artykuł zajął całą stronę Może to też wskazywać na to że coś usłyszał co rzeczywiście miało miejsce, tylko nadał temu większy realizm już od siebie
Odpowiedz cytując