Wyświetl pojedynczy post
treneiro
Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2008, 22:54
Pastor777 napisał(a):Wyświetl post
Grupy wg. Onetu:
Więc 2 drużyny z tego samego kraju chyba mogą być w jednym koszyku.
Ja trzymam kciuki za Nancy - w tym meczu, to my bylibyśmy faworytami
Edit
Portsmouth... Życie nie moze być aż tak złe, żeby jeszcze ta drużyna doszła...
PROSPERO napisał(a):Wyświetl post
Jeśli to rzeczywiście będzie to ta piątka Sevilla, Rapid Bukareszt, PSG, Sampdoria, Portsmouth to stawiam że trafimy na Seville, choć wątpię aby to była ta właściwa grupa, i drugi mój typ to Schalke.
Pzdr
Dlaczego od razu zakładacie najgorszy scenariusz? Pewnie trafi się PSG albo Rapid i będący na fali po zwycięstwie z Barceloną Wiślacy ograją 2 razy swojego przeciwnika i elegancko awansują do grupy PU
Deever napisał(a):Wyświetl post
Jedno mam do powiedzenia. Gdyby te koszyki się potwierdziły, to jakoś najchętniej widziałbym chyba PSG. Przecież to jest klub Wielkiej Klęski, kiedy oni ostatnio zdziałali cokolwiek sensownego w Europie? Prawdopodobnie znowu będą się bronić przed spadkiem z Ligue 1. Taki synonim bezładnej zbieraniny gwiazdorów, jak dla mnie. Jasne, że i tak byliby faworytami, ale jeśli mielibyśmy wylosować jakiś zespół z 5 czołowych lig Europy, to PSG brałbym w ciemno.
Ale lepiej, żeby prawdziwy koszyk okazał się trochę łatwiejszy.
Słusznie prawisz. Zresztą któryś z francuskich komentatorów po 1szej kolejce Ligue1 powiedział, że w tym sezonie od samego początku rozgrywki przebiegają jak zwykle - czyli Lyon na czele a PSG w strefie spadkowej.
Ostatnio edytowane przez treneiro : 28.08.2008 o godz. 22:59.
Odpowiedz cytując