Nie wiem ,ja bym w ogóle nie porównywał dopingu na podstawie TV
pyry kibicowsko sie zaprezentowały całkiem fajnie,jednak myślę że każda z ekip które uchodzą za dobre ekipy pod względem kibicowskim zaprezentowały by sie podobnie ,pusty stadion na pewno zwiększał głośność dopingu tak jak napisałem wcześniej 200 szwajcarów było momentami dobrze słyszalnych (jak coś krzyknęli oczywiscie)(zreszta to samo jest u nas na meczach PE czy nawet PP 1/3 stadionu a doping niósł sie lepiej niż kiedy było 15 czy 18 tys ),nie podzielam opinii ze ciągniecie jednej piosenki przez 20 minut czy zdjęcie koszulek i machanie nimi to frajerstwo ,pajacowanie czy co tam pisaliście ,fajnie wychodzi jak sie ciągnie jedna piosenkę tak długo nawet lalala, gdyby nie to że 3/4 dopingu Amici sie dzisiaj opierało na takim lalala z paroma słowami, brak zróżnicowania dopingu ,ale przynajmniej widać było ze świetnie sie bawią ,co do koszulek to efekt jest zajebisty jak ściąga je cały sektor a nie jak u nas ostatnio 1/4 D3 ...
co do oprawy-przyjemna dla oka ,zwłaszcza flagi ,ale nie ma czym sie jarać tylko zobaczyć ze w Nancy zaprezentowaliśmy to samo,sektorówka może być
my naprawdę nie mamy sie czego wstydzić w 3000 ludzie przekrzykujemy 60 tys Barcelony i prowadzimy ciągły doping ,na otwartym stadionie,bez bębna i szczekaczki ,a byłoby jeszcze efektowniej z naszym sektorem gdyby nie pewne kwestie ,praktycznie niezależne od kibiców
róbmy swoje,będzie mecz z kuchenkami u nas, później u nich, to sie porówna ,o ile oczywiscie sie znowu stawimy w Poznaniu w dobrej liczbie bo inaczej to nie ma sensu
kubawislak napisał(a):

|
Jak możesz mówić Mam nadzieję że wylosują Milan.
|
Mam nadzieje że wylosują Milan który ich pojedzie 4:0 ,ja jakoś mogę, nie jest to takie trudne