djjamajczyk napisał(a):

Widze ze kolega problemy natury psychicznej lub nerwowej.
temat jest do K*** na temat POLSKICH druzyn w europejskich pucharach wiec oświec mnie ale o czym mamy pisac o Odrze Polonii ,bo na temat Wisły jest osobny temat.
Najpier pomysl a potem klnij na czym świat stoi . A co do mordy... to bez komentarza.
A meritum sprawy
1.Legia -> zagrała żenująco i bardzo dobrze ze odpadał z pucharów. Z taką gra mamy jednego rywala mniej w lidze
2.Lech-> po 6: 0 i sparingu w Szwajcarii myśle że jesli nie wpadnie tak jak my na giganta ma szanse na faze grupową . Jak by się udało 2 zespołom to byłoby niezwykle duzo pkt. rankingowych wiec ja nie zycze im Milanu.
|
Tylko po co teksty typu: Lech kibicowsko średnio , przy pustych krzesełkach każdy dałby rade

Kibice Lecha zaprezentowali się dzisiaj zajebiście i taka jest prawda. Co mieli prosić Szwajcarów żeby łaskawie przyszli na mecz bo nie będą śpiewać przy pustych trybunach.
Cytat:
|
oprawa Lecha jak dla mnie taka sobie... machali tymi flagami chyba z 15 minut widać że nic wiecej nie potrafią
|
Nie no gościu teraz to mnie rozjebał**ś szczerze mówiąc...
Cały sektor zapełniony, dodatkowo kilkaset osób na trybunie głównej, nic tylko przyklasnąć. Doping równy cały mecz, oprawa zajebista, na boisku bez rewelacji, ale nie było takiej potrzeby bo awans był już zapewniony...
Życzę Lechowi dobrego losowania i awansu dalej
A co do Legii to żałuję że dzisiaj nie zagrał z nimi np taki Lech, który rozniósłby bez problemu tą azjatycką swołocz.