Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2008, 19:58
Raporter napisał(a):Wyświetl post
W sumie to do tych pochwał chciałbym jeszcze dołożyć dla Wilczka który jest cichym prezesem i nie robi wokół siebie szumu, a przede wszystkim Damiana Ochalika który jest świetnym rzecznikiem i wykonuje kawał dobrej pracy. Mam nadzieję że praca Damiana zostanie doceniona w postaci jeszcze większej rzeszy miłośników i także przyciągnięciem reklamodawcy.

W sumie to jestem zadowolony ze wszystkich pracowników Wisły i mam nadzieję że doświadczenie które zdobywają będzie gospodarowane i nie będzie tak jak to było dotychczas czyli nie będzie takiej dużej rotacji w klubie.

No i kibice... myślę że to co teraz wyprawia się na trybunach jest to apogeum i najlepsza jakość kibicowania w Polsce. Zabawa jest przednia i Lech może mówić co chce ale dla mnie to na R22 jest najbardziej niepowtarzalna atmosfera w Polsce.
Kibice w tym sezonie kilka razy stworzyli już taki spektakl że hoho a mam też wrażenie że w tej rundzie kibicowanie jest jakby bez wysiłku, z jeszcze bardziej naturalną przyjemnością niż w poprzedniej rundzie.
Tak Raporter - Wilczek i Bednarz świetni goście, zwłaszcza obiecywanie im dobrze idzie - sponsora (-ów) - W i nowych grajków - obaj. Plus śmiszne popisy telewizyjne - B. Brawa dla tych panów... tego nam trzeba!