treneiro napisał(a):

Czy rzeczywiście Beenhakker miał propozycję z Meksyku czy była to tylko kaczka dziennikarska jak choćby rzekoma propozycja z angielskiej FA z kontraktem bodajże na poziomie 2M ojro za rok(nie pamiętam dokładnie co pismaki wymyśliły)?
|
A czy przypadkiem ta informacja nie pojawiła się kiedy PZPN zastanawiał się czy skorzystać z opcji po eliminacjach ME czy przedłużyć umowę z Benhakkerem? Nie jestem do końca pewien ale jakoś tak...
Nie przypomina wam to typowych informacji kiedy np. Wisła interesuje się jakimś piłkarzem to nagle on ma oferty z nie wiadomo skąd... typowe podbijanie ceny i forma nacisku. Nie skorzystasz Ty to łyknie mnie Meksyk
treneiro napisał(a):

|
Od czego miałaby być ta prowizja? Od kwoty transferu? Od pensji jaką w kontrakcie z Empoli ma wpisaną Kokoszka?
|
Gdyby się okazało że Leo bierze prowizje (poczekamy na proces sądowy) to jakie ma to znaczenie od czego liczoną? W tym przypadku pewnie od kwoty jaką Kokoszka miałby zarobić we Włoszech. (Tak przypuszczam).
Żeby dodać coś pozytywnego o Leo na koniec - to na skutek krytyki, nieudanych ME i kiepskim meczu z Ukrainą mocno przewietrzył skład i mniej jest piłkarzy co do których mam wątpliwości czy nie są ciągnięci na siłę (Zahorski itd). Jest lepiej, a byłoby jeszcze lepiej gdyby byli: Piotrek Brożek, Kuszczak, Jeleń i może Wichniarek.