kreseq napisał(a):

Nie, jestem jednym z tych ludzi ktorzy kibicuja Barcelonie od wielu wielu lat. Nie jestem bardziej katalonski, nie jestem nawet bardziej hiszpanski. Po prostu bywam w tym kraju czesto, mam tam rodzine, bywalem i bede bywal na stadionie Barcelony bo kibicowalem jej w dobrych i zlych chwilach. Moze posmiejemy sie z ludzi ktorzy przyjada na Wisle raz na rok a kibicuja jej z odleglych miast? Sa bardziej krakowscy? Radze sie zastanowic
zanim napisze sie cokolwiek. Baran to do kolegi a nie do mnie.
4fan - Ty to juz jestes niereformowalny. Nie interesuje mnie to co Ciebie i innych obchodzi. To jest forum i mam prawo wypowiadac sie na nim. Tak dziala FORUM. Rozumiesz czy i z tym masz problemy?
Wygrala Wisla, gratuluje,pokonala Barcelone ktorej kibicuje - na ten temat sie wypowiedzialem bo mialem prawo. To tak trudno pojac? Ogarnij sie.
|
No i ja cię popieram! Ja jestem za Arsenalem (rzecz jasna na 1. miejscu WISŁA) i choć nigdy nie byłem na Emirates i raczej nigdy nie będę to zawsze będę im kibicował. Gdyby Legia grała z Arsenalem to nie ukrywam - kibicował bym Kanonierom. Ale nie pojadę na stadion Legii w koszulce Henryego czy RvP i nie zasiądę na trybunie gości, bo to jest żałosne.
4fan - co się czepiasz? Gość się wypowiada, bo od tego jest forum! Mniue interesuje co sądzi kibic Legii i Barcy o takim meczu, szczególnie, że to my wygraliśmy.
PS. Przypomne co mówił Janosik (senior) po piątkowym meczu: "Mam nadzieje, że we wtorek to
MY wygramy". MY, nie Wisła, nie gospodarze, tylko my czyli polska piłka!