Pablo84 napisał(a):

Dlaczego uważasz, że z powalczeniem ze średniakiem europejskim nie ma mowy?Myślisz, że w tej chwili np z takim Anderlechtem nie mieli byśmy szans?
...
|
Z Anderlechtem pewnie bysmy powalczyli, tylko,że nie uznaje go za średniaka europejskiego, a jak już to takiego z końca stawki, w której znajdują się Dynamo Kijów, Spartak Moskwa, Lens, Benfica, Sporting, Sparta Praga itd Na dzień dzisjeszy trudno mi wyobrazić sobie udaną rywalizację z tymi zespołami.
Pablo84 napisał(a):

Osobiście uważam, że w tej chwili Wisła jest solidnym średniakiem europejskim z wyrobioną - nie najgorszą marka.Sugerujesz się dwumeczem s z Barcą?
.
|
Nie sugeruje sie meczami z Barceloną, bo ten klub nie jest dla mnie średniakiem. To gigant, ktory kazdego bije jak chce. Dzisjejszy wynik uważam za wielki sukces. Także mecze z Barceloną nie są dla mnie żadnym odnosnikiem, bo i czego? To,ze oni graja w piłkę a my kopiemy wiedzialem od dawna.
Nie jesteśmy w mojej ocenie średniakiem europejskim. Jeszcze nie jesteśmy na dobrej dordze. Aby bylo to możliwe musi być spelnione szereg kryteriów, od mocniejszej ligi wlącznie. Jak dla mnie jesteśmy solidnym klubem europejskim, ktorego mogą się obawiać średniacy, bo potęzni mogą obawiać sie średniaków, tych mocnych rzecz jasna. Taką przyjmuje gradacje.