Wyświetl pojedynczy post
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2008, 23:07
Mnie najbardziej cieszy, ze to zwyciestwo dobrze wplynie na psychike Wislakow w przyszlosci. Wierze, ze doda im pewnosci siebie i kiedy znow spotkaja sie z silnym rywalem moze glowa bedzie spokojniejsza niz na Nou Camp.

A jesli chodzi o indywidualne popisy Wislakow to jestem pod wrazeniem wysilku i woli walki, ktora wlozyli w ten mecz. Widac bylo jak pod koniec slaniaja sie na nogach, ale jednak grali do konca.
Swietnie zagral kazdy z obroncow, bylem zaskoczony postawa Diaza, naprawde ma papiery na gre i przy wiekszym ograniu moze stac sie bardzo wartosciowym pilkarzem. I widzialbym go wlasnie na srodku pomocy, bo ma taki fajny spokoj w grze. Cala reszta rowniez zagrala swietny mecz.

Jednego czego nie rozumiem to braku Piotra Brozka w kadrze... Przy takich problemach na boku obrony w reprezentacji zeby nawet nie sprawdzic najlepszego obecnie gracza na tej pozycji w Polsce ? jaja. W czym jakis Wojtkowiak jest lepszy, ktory nawet nie wiem jak wyglada ? Wielka kpina ze strony Benhakkera. Przeciez Brozek w calych eliminacjach nie zagralby przeciwko lepszym zawodnikom niz dzisiaj wiec skoro dzis zdal egzamin to logiczne, ze w kadrze tez by sobie poradzil.
Odpowiedz cytując