Wyświetl pojedynczy post
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2008, 22:31
Heh, dzisiaj zakończyłem pierwszy sezon w FM-ie niesety zająłem drugie miejsce za Legią ze stratą dwóch punktów (miałem 68 pkt) jedynem, ale obie porazki były właśnie z Legią...
moją porażke usprawiedliwiam tym że w połowie sezonu (zdarza sie wam tak czesto ze w jednym momencie jest plaga kontuzji co najmniej dwóch miesiecznych?)
przez pierwszą runde nie był kontuzjowany żaden gracz 4 pkt przewagi nad Legią.
na początku drugiej rundy, Paweł Brożek wypada na cały sezon, Łobodziński, na 3 miesiące, Nowacki dopiero co kupiony (wielkie wzmocnieni w pierwszych dwóch meczach grał bdb.) do końca sezonu, Niedzielan na miesiąc, Cleber (ale to już pósniej) na 3 tygodnie i jeszcze Ćwielong do końca sezonu.. przeprowadziłem wiele dobrych tranferów ale niestety nie było, ale przez kontuzje były i tak luki..więc przegrłem na pocieszenie zdobyty Puchar Polski.

dzieki temu moge oceni juz co nie co gre:
Irytuje:
- Zawsze ta sama ilośc minut doliczana na końcu meczu i pierwszej połowy
- Brak zewnętrznych tranferów do Polskiej ligi
- Polska liga rozkupowana przez ligi Słowianskie (z kąd one mają tyle kasy?)
- Plaga kontuzji
- i pare drobnych smaczków

podoba mi sie:
- W końcu do polskiego klubu chcą przejśc Belgowie, anglicy, Włosi...
np. ja kupiłem młodego, Turka, Francuza, Portugalczyka już starszego Asutryjaka
w poprzednich wersjach to było absolutnie niemożliwe
- mimo błędów stary dobry FM.
- Bardzo miło ogąda sie kropki biegające po ekranie, jest bardziej dopracowane niż w poprzednich wersjach, oraz akcje wyglądają o wiele fajniej, cho to mimo wszystko kropki wciąga...
- Oprawa

Podsumowując, mimo wszystko uważam tego Fm-a za postęp. nie jakiś wielki ale gra sie przyjemniej niż w 2007 ; )

ps. i oczwyiście trudniejszy bo w 2007 miałbym mistrza i wszystko co możliwe ;]
Odpowiedz cytując