Wyświetl pojedynczy post
Luissss81
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2008, 12:31
witam.szczerze mówiąc po meczu z Beitarem oczekiwałem transferów.byłem przekonany na 100 % że ktoś do nas przyjdzie.niestety.sytuacja jaka teraz jest każdy widzi.początek sezonu a zawodnicy już łapią kartki i kontuzje.jak rn za każdym razem będzie patrzeć na kogo trafimy w pucharach to nigdy nikogo nie kupimy.bo za rok trafimy na silnego rywala w 2 rundzie i znowu będzie poczekajmy do środy, do czwartku.a jak ich przejdziemy to mamy kilka transferów itp.zmierzam do tego ,że żeby grać lepiej trzeba mieć lepszych zawodników żeby poziom sportowy mógł się podnieść.jak polityka transferowa dalej będzie tak przebiegała to niestety ale daleko nie zajedziemy.Sobol i Cantoro ,Baszczu i Głowacki wiecznie grać nie będą.a kto ma ich zastąpić?kto zastąpi Pawła Brożka gdy ten odejdzie z Wisły.Myslę ,że tak się stanie w przerwie zimowej jak Paweł dalej będzie tak grał .tym bardziej że kwota 3 mln euro (o której się mówi) to bardzo mało dla europejskich średniaków.czytałem wiele postów i często przewijało się w sprawie transferów np. to dobrze ,nie kupujmy Nei'a bo jak nie awansujemy to na ligę on nie jest nam potrzebny.szkoda wydawać kasy.Bzdura .nie podniesiemy poziomu klubu grając już piłkarskimi emerytami.bo do tego niedługo dojdzie.Wisła musi mieć transfery by wygrywać ligę bez żądnych problemów.powinna mieć zawodników by rok w rok grać nawet w pucharze uefa.to też są ogromne pieniądze.i jak czytam że znowu poczekamy do piątku na losowanie to może kogoś sprowadzą to ręce mi opadają.nawet jak awansujemy do fazy grupowej w co bardzo wierzę, to będzie bardzo ciężko bo 12 zawodnikami nic niestety nie zwojujemy.obawiam się również ,że będziemy mieć problemy także w naszej ekstraklasie.
WISŁA TO MY
Odpowiedz cytując