Devonisch napisał(a):

3michal_04
Dziekuję, że wreszcie zdecydowałeś się odpowiedzieć aczkolwiek sama odpowiedź jest taka jak przypuszczałem, czyli śmiech na sali.
Powiedz mi dziennikarzu jak to jest, że jak Wy zadajecie niewygodne pytania, robicie śledztwa dziennikarskie, doszukujecie się prawdy to powołujecie się na ogólnie pojmowaną wolność prasy i słowa a jak zaczyna to działać w drugą strone to nazywacie to oczernianiem Bez jaj..... Poczytaj Fakt, albo Super Express zanim zaczniesz mówić, że jesteście oczerniani na tym forum.
|
Powiem Ci jak to się nazywa - to się nazywa hipokryzja. Jak dla mnie to sprawa jest aż nadto oczywista, Panowie "sprzedali" bilet znajomemu, a gdy to wyszło na jaw, spanikowali i krok po kroku się pogrążają. Teraz dominuje retoryka, że zarzuty w gruncie rzeczy są bezpodstawne, a skończy się na tym, że właściwie w regulaminie konkursu nie było napisane, że były współpracownik nie może wygrać - lub na innej równie dziwnej wymówce. Minie trochę czasu, sprawa przycichnie.
Mielibyście trochę jaj i przyznalibyście się do błędu, kupilibyście w ramach rekompensaty tym biorącym udział w konkursie bilety na jakiś mecz i wszystko by było ok. Ale, że dysponujecie typowo sk...im myśleniem, że najlepiej wszystko zakopać, obrócić kota ogonem i nie stracić na tym ani złotówki, to już Wasza sprawa. Ja już na ten portal więcej nie zaglądnę.