Wyświetl pojedynczy post
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2008, 07:10
Aro 1234,

I co, nasz maratończyk, który kocha biegać i pewnie dlatego biegł tak długo, że przybiegł na 54 miejscu? I ma dostawać za to państwową (czyt. naszą) kasę ? Bez przesady.
Ja nie zabraniam ludziom trenować dyscyplin, które kochają. Tylko nie za grubą, publiczną kasiorę. Powtarzam, jeżeli zdobędzie medal MŚ w jakiejkolwiek dyscyplinie to powinien być - na oznaczony okres- włączony do centralnego finansowania.

Piszesz na imprezach rangi EUROPEJSKIEJ ? Właśnie. A kogo obchodzą imprezy rangi EUROPEJSKIEJ? No może oprócz działaczy, którzy sobie tam pojadą i poużywają no i poza Szaranowiczem i Jóźwikiem którzy to komentują?
Ta olimpiada dobitnie pokazała że na najważniejszej imprezie Jesień i Plawgo nie mają szans walczyć o podium. Noga to zdecydowanie fenomen, którego trzeba wspierać, zasłużył na to.

Napisałem o 18-20 pewniakach. I to nie tacy pewniacy jak obecnie.Jeżeli do tego dojdą niespodzianki to medali powinno być 25. I to byłby rewelacyjny wynik.
Popatrz kto zdobywał medale w Pekinie - z pewniaków tylko czwórka podwójna, Kołecki i Blanik. Inni zawiedli natomiast pozostałe medale to mniejsze lub większe niespodzianki.
Ostatnio edytowane przez sandomingo : 26.08.2008 o godz. 07:13.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując