Wyświetl pojedynczy post
Bronowianin
Banita

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2008, 22:11
Spokojnie! Ten tzw. "rów bezpieczeństwa" będzie zupełnie niewidoczny. Podobne rozwiązanie jest na wielu obiektach, m. in. na stadionie Feyenordu, i gdybym się o tym ostatnio nie dowiedział to nie przypuściłbym że tam coś takiego w ogóle jest... Co do odległości nowych trybun C i A/B od linii bocznych boiska to muszę przyznać że nie jest wcale źle! Mówi się o ok. 15 metrach, jednak nie jest to w praktyce wcale tak daleko. Na pewno nie wpłynie to niekorzystnie na oglądanie meczu. Przy Reymonta budowany jest nowoczesny i funkcjonalny stadion na miarę naszych potrzeb. Wiem, że wielu z Was nie zgodzi się z moją opinią, ale przecież jeszcze stosunkowo niedawno temu nie marzyliśmy nawet o takim obiekcie w Krakowie. Po ukończeniu budowy całości nasz obiekt będzie się prezentował bardzo fajnie. Według mnie ten projekt ma wiele atutów i musimy to docenić. Zamiast marudzić patrzmy jak mury nowego sektora C pną się do góry i czekajmy na jego otwarcie! Ja osobiście nie mogę się już doczekać końca przyszłego roku, kiedy to mam nadzieję ujrzymy oddany do użytku nowy sektor C.
Odpowiedz cytując