Wyświetl pojedynczy post
marcinarsenal
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2008, 19:44
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
No zobaczymy, czy Anorthosis bedzie potrafil utrzymac trzybramkowa zaliczke z pierwszego meczu.
Identyczny wynik osiagneli w poprzedniej rundzie z Rapidem Wieden i kto ogladal rewanz w Austrii, wie ze praktycznie tylko cud ich uratowal przed wyzsza porazka. Pelna dominacja wiedenczykow + wyjatkowo szmaciarsko puszczony gol przez ich bramkarza - taki mniej wiecej przebieg mial ten mecz.
Z Olympiakosem scenariusz moze sie powtorzyc.

Spokojnie, tak samo się podniecaliśmy jak pewna Wisła Kraków wygrała 3:1 z innym greckim klubem - Koniczynami. Były nadzieje, słowa " jak nie teraz to nigdy " i ogromne nadzieje. Tylko kibice PAO byli spokojni, mówili: "przyjedźcie do Grecji zobaczycie co znaczy słowo Panathinaikos". Śmiałem sie, jak to usłyszałem i się przeliczyłem, zresztą jak wszyscy kibice Wisełki

teraz jestem spokojny co będzie w Grecji, tym bardziej, ze tamten PAO to nie to samo co dzisiejszy Olimpiacos Pireus.

Inny mecz to Levski - BATE, o wynik którego też jestem spokojny. Levski będzie grał o życie i wątpie, aby odpadli i nie awansowali, chociaż BATE ma większe szanse niż Anthorsis
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem."
The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol."
29.05.85
Odpowiedz cytując