Wyświetl pojedynczy post
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2008, 11:18
Daleki jestem aby wierzyc w kazde slowo Bednarza jakie wypowiedzial w programie Liga+ Extra. Nikt z nas tak na prawde nie wie jaka jest prawda wiec niby dlaczego mamy slepo zawierzac Bednarzowi ?

Ciezko wyciagac wnioski nie majac zadnej wiedzy o dzialaniach RN czy Bednarza. Opieramy sie jedynie na ich wlasnych opiniach lub na szczatkowych doniesieniach prasy.

Mielcarski bez pieniedzy sciagnal Pauliste i Clebera, bo ma swietnie kontakty w Europie. I teraz nie wiemy czy Bednarz przedtsawil podobne propozycje RN, a ona je odrzucila co w takiej sytuacji stawia ja w pozycji winnego za nieudane okienko transferowe. Ale byc moze to Bednarz nie potrafil znalezc takich wartosciowych zawodnikow ? Nie wiemy tego. Dlatego nie mam zamiaru slepo wierzyc jednej czy drugiej stronie.

Gdzie sciaganie najzolniejszych juniorow do Wisly, przeszukiwanie nizszych lig ? Obserwujemy totalna mizerie i naiwnoscia jest tez sadzic, ze ten calkowity zanik aktywnosci na polu transferowym (nawet w uzupelnianiu zaplecza) to wszystko jest wina rady nadzorczej Wisly. To po co Bednarz tam siedzi jesli tak by bylo ?

Natomiast co do kandydatury Sochy. To w dobrze zarzadzanym klubie powinno pracowac ich dwoch. Socha - odpowiedzialny za Polske, Bednarz/Mielcarski - za swiat. Plus do tego armia skautow. A co my mozemy zrobic z jednym Bednarzem, ktory musi do tego obskoczyc losowania pucharow, zebrania itp... To troszeczke niepowazne jest.
Ostatnio edytowane przez nesta : 25.08.2008 o godz. 11:21.
Odpowiedz cytując