Wyświetl pojedynczy post
WHITE*STAR
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2008, 23:28
Wojtek_Lok napisał(a):Wyświetl post
Czego Wy oczekujecie? Niby Krzynówek nagle zacznie grać jak rasowy skrzydłowy, a Murawski jak Zidane? Kopaczy mamy, a nie piłkarzy i nawet Brożek czy inni tego nie zmienią. Cińcy są i tyle.
No tak ale mi powiedz ile kto jest największą gwiazdą reprezentacji Austrii, kto spośród rezerw Chorwacji gra na poziomie Torresa czy Villi, ile Szewczenek ma reprezentacja Ukrainy? Leo pieprzy głupoty, że nie mamy piłkarzy na poziomie Torresa to nie ma się co dziwić porażką na Euro, a my nie wymagaliśmy przecież zdobycia Mistrzostwa, a jedynie wyjścia z cholernie łatwymi rywalami jakich to wcześniej wymieniłem. Piłkarze są średni, niektórzy jak Boruc czy Błaszczykowski nawet dobrzy i bardzo dobrzy, ale nie gramy samych spotkań z Niemcami i Hiszpanią! Mnie najbardziej wkurza to, że społeczeństwo popiera Leo i traktuję go jako geniusza/boga, a ten nawet nie potrafił wygrać jednego meczu na Mistrzostwach Świata prowadząc Mistrzów Europy! Graliśmy dobrze przez jakiś czas, ale to minęło i za czasów gdy trenerem będzie Leo nie wróci. Ja najchętniej postawiłbym na Engela ponieważ on doprowadził nas do Mistrzostw Świata po 16 latach gdzie to przegraliśmy w grupie z gospodarzem Koreą która doszła do półfinału i przegraliśmy z Portugalią w której grał Figo, Pauleta, Rui Costa... Pokonaliśmy na tym turnieju ćwierćfinalistę czyli USA. Z perspektywy czasu trzeba przyznać, że graliśmy nieźle, a i wszystkie powołania jak ich brak, choćby w przypadku Iwana można było zrozumieć. U Leo ja sensu i przyszłości nie widzę, gdyż piłkarzami którzy nie grają nic w polskiej lidze jak Pazdan, Zahorski, Gołoś, Pawelec, Polczak, Kokoszka itd. powołuję się do kadry, a zostawia się w domu najlepszego strzelca czy jedynego polskiego zawodnika który już od wielu lat ma porządne wyniki strzeleckie w jednej z czołowych lig Europy!
"Cudze chwalicie, swojego nie znacie, sami nie wiecie co posiadacie"
Odpowiedz cytując