Wyświetl pojedynczy post
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2008, 23:08
dynek.pl napisał(a):
Co do Lecha to zazdroszcze im tylko ... frekwencji i atmosfery na stadionie (z perspektywy TV wyglada to duzo lepiej niz u nas)

Nie no ,zawsze cenie twoje zdanie na dany temat ,ale teraz to pojechales stary po calosci..............

Mam C+ 8 lat i znam juz na pamiec te ich ciągotki do dziwnych zagluszen ,szmerow i 100 roznych odglosow spiewu tych samych kibicow na jednym stadionie.

Nigdy,ale to NIGDY nie sugeruj sie tym jak slyszysz doping kibicow na danym meczu,w relacjii z TV a zwlaszcza z Canal+ ..

Oni jakby chcieli to mogli by tak zrobic zeby np na naszym stadionie lepiej bylo slychac 50 gosci ,zamiast naszej 6 tys trybuny..wystarczylo by tylko powyciszac mikrofony sprzed naszych sektorow a poglosnic jeden sprzed ich(zawsze stoi pod sekotrem gosci jeden mikrofon)

Ja to juz zartobliwie nazywam ich " bawieniem sie " dzwiekiem bo wlasciwie to jak ktos ogladal wczorajszy mecz z Belchatowem to jest to ciagle zamulanie dzwieku z trybun,juz ktorys raz ..niewewiem mzoe jestem przeczulony ..

A co do Lecha ktoremu tak zazdroscisz jakbym sie napinał z jakim Poznaniakiem to bym mu powiedzial ze wg relacjii z C+ to zostali przekrzyczeni przez Gornik w pierwszej polowie,no ale wieloletnie doswiadczenie w sluchaniu transmisjii karze sadzic ze to wniosek z dupy wziety
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 24.08.2008 o godz. 23:11.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując