Wyświetl pojedynczy post
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2008, 21:02
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Bzdury albo Megabzdury to takie stwierdzenia typu "grali pięknie, ale przegrali". Liga to taki turniej, który trwa cos ok. 9 miesięcy. Najlepszym jest ten kto na końcu zajmie 1 miejsce. A zajmie go ten, kto nie gra pięknie tylko skutecznie. Wolę grać tak jak Wisłą i wygrywać z tym samym Bełchatowem 2:1 niż przegrać 2:3 i później sadzić bery na forum, że lepiej przegrać 2:3 itp. bzdety. I zastanawiać się nad jego przebiegiem
Dokładnie o tym napisałem w poście który komentowałeś. Albo nie przeczytałeś go w całości albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Natomiast zarzucanie mi pisania bzdur i powielania wypocin dziennikarzy przychodzi ci z dziecinną łatwością.

Przypomne ci co napisałem, a czego zapewne nie przeczytałeś.

Cytat:
Narazie Lech prezentuje się wyraźnie lepiej od nas i kolejność w tabeli może się szybko zmienić. Nasza szansa polega na tym, że mogą być efektowni ale nie efektywni. Ofensywnie wyraźnie nas przewyższają. My jednak w poprzednim sezonie udowodniliśmy, że potrafimy wygrywać przegrane mecze (doświadczenie, cwaniactwo, szczęście), a Lech ma odwrotną tendencję (często przegrywa będąc lepszym).
Wszystko jasne?

Odnośnie Legii to zastanawia mnie jak to możliwe, że połowa zawodników (kluczowych!) tego klubu jest nieprzygotowana do sezonu?! Jan Urbana ciągle zasłania się tym, że Chinyama, Roger itp. nie są gotowi na 45 minut. Przecież to właściwie dyskwalifikuje go i jego sztab szkoleniowy jako fachowców. Jak można dopuścić, żeby po 5 kolejkach połowa zawodników była nieprzygotowana do gry, a reszta była bez formy. To jest jakaś kpina.
Ostatnio edytowane przez Arked : 24.08.2008 o godz. 21:07.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując