Wyświetl pojedynczy post
Michu88
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2008, 20:21
Raporter napisał(a):Wyświetl post
Gancarczyk rzeczywiście jest niezły. Ma dobrą szybkość strzał i balans ciałem. Czego więcej chcieć od bocznego pomocnika. A ja bym go wziął i przerobił na obrońcę. Koleś ma niezły wzrost i byłaby idealna rywalizacja na lewej obronie. Gancarczyk Pi.Brożek czyli 2 bardzo podobnych piłkarzy.

Nie muszę chyba przypominać jak ciężko jest znaleźć lewonożnego piłkarza o takich predyspozycjach?

W tej chwili jest to jedyny piłkarz który się wogóle wybija w tych przeciętnych zespołach.
Tyle że wcale nie musi być go łatwo wyciągnąć. 1 mln złotych to minimum a zimą będzie już kosztował 1,5.

24 lata jeszcze może się dużo nauczyć
I napewno nie chciałby jakiegoś wielkiego kontraktu.
Brak oferty dla tego piłkarza uważam że będzie to kolejny błąd typu Lewandowski. Bo zimą będzie za późno.
Kolego, Gancarczyk jest niezły, tylko jest pewien problem - Śląsk nie ma zamiaru osłabiać się podczas tego okienka, ani podczas następnego. Ekipa z Wrocławia ma mocarstwowe plany, a na dowód mogę Ci powiedzieć, że Śląsk wydał około 5mln zł na transfery (sam Mila kosztował jakieś 1,5 mln zł). Zapomnij więc o ściąganiu tego zawodnika do Wisły...
Wisła i Śląsk na zawsze w sercu mym!!!
Odpowiedz cytując