Pablo84 napisał(a):

Moim zdaniem Lech gra gorzej od Wisły.Pokazuj to np ilość zdobytych punktów.
Jeśli chodzi o względy estetyczne, to też gra Wisły bardziej mi się podoba.Być może miałem niefarta, ale gdy włączyłem w 70 min mecz Lech-Górnik, to zobaczyłem jedynie pare fajnych akcji Lecha i przestraszonego Górnika, który w ostatnich minutach nieśmiało przyatakował.
Zupełnie nie rozumiem tego co tu się wypisuje.Prawdę mówiąc nie mogę się doczekać bezpośredniego pojedynku z "Kuchenkorzem"- już niedługo...
Bardziej od pojedynku z Lechem obawiam się o derby....
|
Mam dokładnie takie samo wrażenie.
Wczoraj byłem na Wiśle, potem jeszcze sobie odświeżyłem mecz na Canal+ o 23.30 i Wisła grała na prawdę fajną piłkę. Sam Brożek powinien strzelić dodatkowe 2 bramki, do tego kilka innych sytuacji (min. Zieńczuka, Boguskiego). Bez spięć i ciśnień, więc wynik nie powala na kolana.
Dziś oglądałem Lecha i .... z 4 sytuacji mieli 3 gole. Górnilk, w I powłowe, zanim nie dostał cisou na 0:2 z wolnego czasami przyciskał Lecha aż miło. Tylko trochę im szczęścia brakło.
Wydaje mi się że na prawdę Lech jak trafi na Wisłę, to będzie mieć problem, i peany na jego cześć są przedwczesne. Wisła prezentuje się lepiej