Wyświetl pojedynczy post
FajQ
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.08.2008, 13:18
Ja to skomentuje tak.Projekt stadionu nie był zły i powiem że mi się podobał.Ale jest jedno ale Obtułowicz zjebał projekt jak tylko sie da.Nie chciał "oponki" spoko tu go popieram bo takie stadiony też mi się nie podobają.Zrobił nam "klocka" który naprawde to klockiem nie jest bo bryłe psuje znany i "lubiany" przez nas okrąglak, dziury między trybunami.Odległość między trybuną C jakoś mnie nie martwi(zawsze chodze na D)ale sprawia że nasz stadion robi się nie funkcjonalny.Szyby pomiędzy sektorami to są dla mnie jaja.Naprawde nie widze potrzeby aby ów szkła znajdowały się na trybunie i w****iały kibiców że im sie boisko odbija.Kolejna rzecz do której się przyczepie to jest elewacja a w zasadzie jej brak.Nie wiem czy ktoś zwrócił uwage ale boczna ściana sektora E tam gdzie były sprzedawane kiełbaski jest wytynkowana i wyglądała o niebio lepiej od gołego betonu.Więc dlaczego nie można zrobić tej piepszonej elewacji a stadion będzie jakoś wyglądał.Kolejna rzecz to miejsca z których nie widać murawy.Przepraszam bardzo ale co to jest za stadion co ma miejsca z ograniczonym widokiem na murawe.No na litość boską na stadionie Odry Wodzisław wszedzie widać boisko a na naszym NOWYM stadionie NIE ?!My żyjemy w XXI wieku a nam takiego ogniota odpierda***ą.
Jedyny pozytyw to to że na wschodniej zostaną zainstalowane rozkładane krzesełka.Przydałby się jeszcze jakiś wzór z krzesełek bo jedna gwiazda na stadion to tak smutno będzie.
Teraz moje pytania:
1 Jaka była odległość starego C od murawy.
2 Przy okrąglaku pod tarasem jest wyjście które jest równo z murawą.Jeżeli obniża murawe to bedzie róznica poziomów między okrąglakiem a murawą 80 cm.Moje pytanie jak to wyjście będzie funkcjonowało ?Już się boje że tam drabina albo winda stanie...
Odpowiedz cytując