Wyświetl pojedynczy post
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.08.2008, 12:40
Luquas napisał(a):Wyświetl post
Grajcie na aktualnych skladach, bo ta baza ktorej uzywacie juz daaaaawno nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia.
Ale po co skoro już po pierwszym okienku i tak wszystko się miesza, więc co za różnica.

W ogóle to ja się wam dziwię że gracie w polskiej lidze, nudno tam jest jak cholera. Ja dłuższe gry w polskiej lidze to zaliczyłem tylko za czasów CeeMów, kiedy jeszcze moja Szczakowianka była w pierwszej i drugiej lidze. Grałem wtedy na dwóch managerów, jednym w Wiśle, a drugim właśnie w Jaworznie. Ale nuda była jak cholera, bo w lidze zawsze 1 i 2 miejsce było moje, i tylko na europejskie puchary się czekało. Cały zasrany sezon trzeba grać by w końcu się doczekać na tych kilka pucharowych spotkań, i tak w kółko co sezon... Teraz w Fmach co najwyżej po 2-3 sezony wytrzymuje w polskiej lidze, bo skala wyzwania żadna i tylko nudą wieje. O wiele bardziej polecam grać jakimś zespołem z najniższej ligi hiszpańskiej/angielskiej/włoskiej. To jest dopiero wyzwanie na wieeelee dłuuugich sezonów. Ja osobiście jakoś w CMie0304 sobie upatrzyłem w Anglii Exeter a w Hiszpanii Rayo Vallecano, i tak co roku gram jednym albo drugim zespołem. Mówię wam, satysfakcja jaką daje wywalczenie pucharowego miejsce takim zespołem jest tysiąc razy większa niż zdobywanie majstra Wisłą czy nawet czymś znacznie słabszym jak Szczakowianka ;]
Odpowiedz cytując