Wyświetl pojedynczy post
mckoval
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.08.2008, 12:33
w0lno. napisał(a):Wyświetl post
Robił ktoś z Was kiedyś naprasowywankę na koszulkę? Jakiej jakości była ta naprasowywanka?
Słyszałem, że wybrany obrazek przed wydrukowaniem trzeba było jakoś odwrócić. Prawda to?
I ostatnie pytanie. Według Was lepiej zrobić sobie własną i jedyną w swoim rodzaju koszulkę Wisły, czy kupić już gotową?

mogę się pochwalić - ja robiłem. Zresztą nie tylko na koszulkę ;-) Swego czasu miałem czerwone spodenki z Herbem Wisły to na drugiej nogawce logo C+ sie dorobiło ;-)
ale wracając do pytania: jakość dobra, papier A4 kosztował coś koło 4zł chyba (trochę temu to było, mogę się mylić). Obrazek trzeba drukować odwrócony (odbicie lustrzane czy jakoś tak) . Im mocniej przyprasujesz na koszulkę tym dłużej będzie się trzymać.

A czy warto? Ja mojego stroju używałem jedyne do gry na osiedlu. Plus jest niewątpliwie taki, że to Ty decydujesz jak twoja koszulka wygląda. Plus - cena. Minus - chyba nie ma Może oprócz tego, że wszystkich obrazków i log sponsorów musisz sam szukać, a jak chodzi o większy formast to czasem ciężko znaleźć żeby ładne wyszło. a takie TF Kable to na kilku papierach musiałbyś druknąć
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free

Odpowiedz cytując