Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2008, 21:13
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Łaska kibica na pstrym koniu jeździ.
fajne zestawienie ( pewnie i moja tego typu opinia by się tam znalazła ) tylko brakuje jeszcze daty tych postów , większość miała miejsce podczas fatalnego sezonu 06/07 , gdzie cała drużyna z małymi wyjątkami to było jedno wielkie nieporozumienie , także przytaczanie tych postów teraz nie ma większego sensu , bo dosłownie każdy piłkarz na świecie ma swojej karierze wizloty i upadki . Chociaż niektórzy to cale pasmo upadków .

Co do Pawła Brożka w reprezentacji to nie zabiorę jednoznacznego głosu , na razie zapowiada się na to że po ewentualnych słabych meczach na jesień Leo wyleci z hukiem z kadry i tyleśmy go widzieli . Wtedy szykuje się czystka i zdrowe miejsce dla Pawła w reprze którą powinien ( w mojej opini ) przejąć Kasperczak . Niech Leo nie pieprzy więcej o tym jego 'international level' bo dobór piłkarzy zależy tylko i wyłącznie od jego widzi mi się , a nie obiektywną oceną umiejętnośc i przydatnościi piłkarzy do kadry .

Nie odpowiem wam na to czy Paweł Brożek powinien grać w reprezentacji , ale powiem tyle że Paweł Brożek to aktualnie najlepszy polski napastnik . Jak to mawiają stał się piłkarzem kompletnym i tyle w tym temacie,