Wyświetl pojedynczy post
fmk
Junior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2008, 23:17
Co do Łobo to dajmy mu jeszcze troche czasu powinien się odnaleść teraz już od rundy wiossenej wprawdzie nie przepracował wkońcu okresu przygotowawczego z powodu Euro jak wiadomo mam nadzieje,że pożytek z niego będziemy mieli. Druga sprawa fakt fatek brakuje Jaśka nie ma takiego zawodnika,który jakoś pociągnoł by ten zespół a wydaje mi się,że Jasiek był właśnie dobry na podmęczonego rywala. Nie wiem czy oglądałeś bądz czytałeś o tym jak Bednarz tłumaczył się w Lidze + Ekstra z Kokoszki..on ostrzegał zarząd,że mu się kończy kontrakt mimo tego jakoś nie byli chętni do przedłużenia umowy mało tego sprawa jest dziwna bo nasz kochany adaś nie ma certyfikatu i grać nie może Włosi dopytywali się Pzpn ale jak narazie trwa walka o Kokoche więc nie wiadomo może to Kokoszka coś poprzekręcał i ma ważny kontrakt z Wisłą? Nawet jeśli tak to on już tu grać nie będzie dobrze by było abyśmy dostali za niego choć 500 tys. euro

P.S: Szkoda,że Nasz dyrektor tego tematu nie czyta...a może jakieś nazwiska zanotował by..
Odpowiedz cytując