Wyświetl pojedynczy post
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2008, 22:30
no coz pozostaje mi przyznac wam racje ja moze jakims wszechwiedzacym w sprawach Rapu nie jestem.... ale to co Marciarsenal pisze to herezja... sam gubisz sie chłopie w tym co piszesz....

a o TEDE to pojechałes.. Jak on rapowal to ty pewnie Mama nie umiałes dobrze wypowiedziec

tak samo o g-funk

Twoj cytat - "Tak tak, rownież uważałem na lekcjach muzyki i doskonale wiem co to hip-hop a co to rap. Hip hopolo to: wszystko co jest lekkie i przyjemne w odbiorze, dla innych to wszystko to, gdzie mamy do czynienia ze śpiewanym refrenem. Definicji nie ma to coś jak mainstream, więc nie ucz mnie pojęć. Najprostszy przykład: http://pl.youtube.com/watch?v=sOGh7kTDU2o"

a w nastepnym poscie (rowniez cytuje twoja wypowiedz):"Człowieku, co się tak napiąłeś? Użyłem gdzieś nazwy G-Funk?! NIE! Napisałem tylko ogólnie znaną definicję hip hopolo, więc co się urażasz! G-FUNKU w to wogole nie mieszaj, bo to całkiem odrębna podgrupa hip hopowa, całkiem inna niż podgrupa hip hopolo. Po drugie, to polscy wykonawcy wymyślili to nazwę i odnosi się TYLKO DO POLSKIEGO RAPU."

i co teraz napiszesz ciekawego
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując