Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2008, 21:56
Artykuł SKWK za bardzo faworyzuję Małeckiego, jedna akcja z Górnikiem Zabrze dla mnie trochę za mało. Nauczyłem się żeby nie skreślać piłkarzy ale goły okiem widać, że Patryk dla mnie nie ma jakby to powiedzieć takich odpowiednich predyspozycji jak na piłkarza. Brożek mimo tego, że nie potrafił się przebić to zawsze miał tą szybkość i dynamikę. Z całym szacunkiem ale dla mnie osobiście Małeckiemu brakuje takiego "gazu" wygląda jakby miał kilka kilo za dużo, a przecież jest to filigranowy piłkarz. W artykule SKWK jest napisane, że Skorża rzadko daje mu szansę. Może i tak jest ale warto się zastanowić dlaczego, widząc co ostatnio robi Małecki nie dziwie się. Z Polonią Bytom był z jednym nasłabszych zawodników na boisku kiedy ma okazję do wrzutki wykonuję to jakby nie miał siły w nodze, czyli wysoka piłka, lecąca bez rotacji latwa do odczytania przez stoperów i bramkarza. W meczu w Warszawie też nic nie pokazał, wszedł zantował kilka grożnych strat i dośrodkowań jakośći tej samej o których pisałem.
Zdecydowanie większe nadzieje wiąże z Ćwielongiem, może jest chaotyczny ale ma na pewno lepsze predyspozycje piłkarskie, jest dynamiczny, bardzo zwrotny. Zawsze u nas dużo szumu było wokół Gołosia według mnie z Patrykiem jest podobnie i nie dodawajcie im umiejętnośći piłkarskich za osiągniecia w innych dziedzinach.
Odpowiedz cytując