marcinarsenal napisał(a):

|
Człowieku, co się tak napiąłeś? Użyłem gdzieś nazwy G-Funk?! NIE! Napisałem tylko ogólnie znaną definicję hip hopolo, więc co się urażasz! G-FUNKU w to wogole nie mieszaj, bo to całkiem odrębna podgrupa hip hopowa, całkiem inna niż podgrupa hip hopolo. Po drugie, to polscy wykonawcy wymyślili to nazwę i odnosi się TYLKO DO POLSKIEGO RAPU.
|
I to by było na tyle, by zakończyć zTobą rozmowę, bo pojęcie masz żadne.
A Emsiego mógłbyś teraz przeprosić - wypadałoby
A podgrupy i podrodzaje, które tworzysz, mają być wyznacznikiem Twojej wszechwiedzy?
Zastanów się co piszesz bo się w tym gubisz, mówisz/piszesz, że nie słuchasz centa, bo jego jedynym problemem jest ciężki łańcuch, ale Gurala już słuchasz, bo jego problemem jest za ciężki łańcuch i mniejsze pieniądze, bo żyje i nagrywa w Polsce?
Cytat:
|
Co do TEDE to twierdze, ze uprawia hip hopolo, bo ten gosc widzi, ze jest moda na hip hop, a nikt nie bedzie sluchasl popu, wiec zaklada szerokie spodnie i mowi ze robi rap. A tak naprawdę malo ma on wspólnego z hip hopem. Posumowując moje rozwarzania o tym pseudo raperze malyu fragmencik, który dłuuugo gościł na czołówkach: http://pl.youtube.com/watch?v=TqMthK7ESfc
|
Ten cytat na zakończenie, a teraz idź sprawdź od kiedy nagrywa Tede.
Nawet pozdrawiam
PS: nikt nie będzie słuchał popu choć z samej nazwy jest muzyką popularną, a tytuły które przytoczył Emsi, mieszczące się w tym gatunku jak ulał, Twoim zdaniem:
Cytat:
|
Piszesz o hitach - anioła głos, niech mówią... - oczywoście rozumianych w cydzysłowiu, ale właśnie takie hity obecnie mają szansę zaistnieć...
|
- no to albo rybki albo cipki