kądzikowski napisał(a):

Zaczynam myśleć, ze w tym FM-ie są takie same uklady jak w realu. Prowadzę 3:1, czyli mam awans, a tu w 92 minucie dostają karnego, ktorego nie bylo, bo akcja toczyla sie na srodku boiska. Ehh..
Wiślak_358..probuje ta twoja taktyka i jest ciut lepiej, ale zaczynam miec wrazenie, ze to Porto jest nie do przejscia..
|
Weź zagraj ofensywnie! Ja jak grałem Wisłą przeciwko Barcelonie to zagrałem 3 napastnikami wiedząc, że wygrywa ten kto strzeli więcej goli, a nie ten kto ich więcej straci. Linie obrony musisz mieć cofniętą i polecam zagęszczenie środka pola wiec zagraj: Albo 4-3-3, albo 4-1-4-1. Musisz rywali zaskoczyć. Ja w FM 2007 pokonałem Wisłą w Fazie grupowej LM Chelsea na wyjeździe w praktycznie nie zmienionym składzie. Dzięki temu zwycięstwu zdałem sobie sprawę, że jestem dobrym managerem

Natomiast co dozapisywanie i wczytywania robiłem tak jak zaczynałem grać w FM w celach szkoleniowych., dla poznania gry. Choć gdy nie ma się Łatki 8.0.2 to można takie postępowanie zrozumieć ponieważ możesz mieć 20 celnych strzałów i nic nie strzelić.