Podobno Felipe i Baretto ładnie się prezentowali z młodą Wisłą. Najbardziej wskazany byłby więc transfer skrzydłowego i młodego wysokiego napastnika(młody wilczek) jeżeli Felipe zgodzi się na niski kontrakt motywacyjny

.
Bartczaka bym na razie odpuścił. Starał się żeby przyszedł za rok.
Nie kupowałbym Hernaniego. Za dużo by chciał zarabiać(szczególnie że w grze jest Legia i będzie podbijać), a uważam że możemy sobie pozwolić żeby na obronę sprowadzić młodego obrońcę, choćby drogiego, ale upatrzonego i nie chcącego już teraz dorabiać do emerytury.
Mam nadzieję że będą 2 mocne uderzenia. Np. 2 talenty z Bałkanów

Nie jest tak trudno znaleźć materiał na solidnego wysokiego środkowego obrońcę w Polsce. Przykład Kokoszki, Jodłowca, czy nawet Polczaka pokazuje że można takiego znaleźć tyle że Bednarz chyba nie szuka. Tak jak Polska stała bramkarzami tak zaczyna stać wysokimi stoperami i mam nadzieję że znajdziemy kolejnego Kokoszkę/Jodłowca zamiast kupować jakieś wynalazki.
Wogóle to jestem za polityką sprowadzania młodych graczy. Starsi na jakich nas stać nie zapewnią nam niczego, mają wysokie kontrakty. Tak to widzę. Za te 2,5 mln Euro naprawdę przy dobrym dyrektorze sportowym wzmocnilibyśmy drużynę 5-7 młodymi graczami zdolnymi podjąć walkę o pierwszą 11.