Wyświetl pojedynczy post
DYRU
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2008, 12:30
no i akurat mam starsze niz 10 lat. poj. 1,2 i wszystkie niemieckie papiery z przegladów technicznych. kupiłem na pocztaku roku ze stanem 104 tys. udokumentowany jest do 103 tys. a ostatnia data na papierze to listopad. wiec watpie żeby ktos buchnłą przynajmniej 20 tys. w ciagu miesiaca czy dwóch jak do tej pory zrobił mniej. poza tym auto wysprawdzane u mechaników różnej maści i znajomych. ze zużycia auta wynika, że to auto ma taki a nie inny przebieg.

ale smiesza mnie auta w dieslu 10 letnie z przebiegiem 100 tys. a do tego w combi. no ale cóż zrobić. no chyba, że ktos jeździ autem jak mój stary 8-12 tys. km na rok. ale cieżko trafić na takiego klienta.

co dotego na co zwrócić uwage to juz chyba wszystko zostało napisane.
aha zwróć uwage na śruby montażowe. np. od kloszów lamp, amortyzatorów, od poczszególnych części blach, od mocowania takich elemnów jak chłodnica itp. jeżlei byly wymieniane to będą umęczone a to bedzie znak, że cos było nie tak. no chyba, że ktoś zabierał np. chłodnice do domu.
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
Odpowiedz cytując