Wyświetl pojedynczy post
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2008, 09:35
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Informacja z ostatniej chwili, Skorża w sparingach wystawiał Diaza na defensywnym pomocniku równie często co na boku obrony i częściej niż na stoperze.
i co z tego że wystawiał
sparing to nie gra o punkty
poza tym na DM Diaz nie ma masy, siły itp.
Skorża próbował go chyb z rozpaczy na tej pozycji - przy braku wzmocnień i na zasadzie na bezrybiu i rak rybą
podobnież jak z rozpaczy włączył do składu Dawidowskiego...mega wzmocnienie na kwalifikacje LM
Nie chcę, ale grać może i na ligę wystarczy. Zresztą Skorża mu zapowiadał, że bierze to pod uwagę, facet był tam próbowany, jest bardzo doświadczony( prawie 50 spotkań w europucharach!), a na stoperze gra się łatwiej niż na boku obrony, wielu bocznych obrońców z wiekiem przechodziło na środek obrony.
to go próbujmy
i nie płaczmy jak nam spier... mecz z Lechem, Legią albo innym ŁKSem
Baszczyński nie potrafi grać głową
nie potrafi grać głową wielokrotnie to pokazywał... ale co tam
próbujmy go ma przecież wiek, doświadczenie
a to że jest teraz chyba najsłabszym naszym obrońcą to furda... nie ma po co kupować stopera jest Baszczyński

Zgadzam się, że nie wróci do nas wcześniej niż na zakończenie rundy, ale nie zmienia to faktu, że prędzej czy później wróci. Faceta trzeba nareszcie ocenić, czy się przyda, czy nie to samo z Barreto, a potem ewentualnie sięgać po nowych defensywnych pomocników, jeśli Ci się nie sprawdzą. Łapanka to najgorsze co może być.

Varga od dawna u nas nie chciał grać, takoż Barreto. W dodatku Varga jest podatny jak Dawidowski na wszelkie przeciągi i strzykania w kolanach
łapanka ****.a przecież nie od dziś wiadomo to co napisałem wyżej...

A ja go na stoperze wymieniłem?
Cytat:
Głowacki, Cleber, XXX, Diaz, Singlar, Baszczyński, Kowalski, Varga( w sumie 8)
a to ja napisałem czy Ty

Cytat:
Wejdź na główną, czy na oficjalną, poszukaj ostatniego wywiadu z Singlarem. Sam zawodnik mówi, że go w Slovanie często tak przestawiano z konieczności. To jest norma w Europie, że nie trzyma się 10 stoperów, tylko góra 4, a jak zdarzy się jakiś pomór to przestawia się tam bocznego obrońcę, wielu trenerów woli doświadczonego bocznego obrońcę niż nieopierzonego żółtodzioba na stoperze.
moje pytanie jest inne
czy Ty go widziałeś
i czy Skorża go widział
bo to co Singlar mówi to...

Cytat:
Prawda leży pośrodku, pewnie że mu wodę z mózgu zrobili, ale nie zmienia to faktu, że do tej sytuacji przyczyniło się też grzanie ławy i pozycja 4 stopera( bo był jeszcze Dudka).
prawda leży tam gdzie napisałem
a nie w na jakimś tam wyimaginowanym środku
Od dawna było wiadome że Dudka odchodzi, i że Kokos będzie grał
i to dużo grał. Ale skoro Haker wie lepiej i menago Kokosa też to ....

Cytat:
To Ty powiedziałeś, nie ja. A co do Kowalskiego, to się nie zgodzę, z większością teamów naszej smutnej ligi by sobie poradził.
taaaa
Kowalski jest słabszy co najmniej o klasę od Kokoszki
mówisz o ŁKS i o kim jeszcze

Cytat:
Ja nie twierdzę, że w szerszej perspektywie nie będą potrzebne wzmocnienia na tych pozycjach. Tylko A) mamy tam niesprawdzonych piłkarzy, po co wydawać pieniądze skoro może się okazać, że problem "rozwiąże się sam". Jak nie to jest zimowe okienko. B) Na tą chwilę mamy o wiele większe potrzeby w ofensywie, bo typowego rozgrywającego brak, typowych skrzydłowych dwóch, o ile będą w formie i jeden napastnik, który gwarantuje strzelanie bramek.
no to zobaczymy czy jak nam się nie daj Bóg rozsypie środek obrony i pomocy
to czy zimą będzie jeszcze po co się wzmacniać
Ostatnio edytowane przez emjot : 20.08.2008 o godz. 09:46.
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując