Ale wy przeżywacie, normalnie jak dzieci. Jak to nie ma 3 stopera? A Diaz? A Kowalski? Mamy bardzo silną jedenastkę i sporo młodzieży która może w końcu dostanie szansę. W ostatnim meczu Realu wystąpiło 5 wychowanków, a u nas...? Do tej pory robiliśmy transfery dokładnie tak jak wy się domagacie - "bo ku**a musimy mieć 49 stoperów na międzynarodowym poziomie, inaczej spadniemy do A klasy" i wiecznie musieliśmy polegać na 'ukształtowanych' wychowankach wszystkich innych klubów do tego drogo za nich płacąc. A nasi często nie mniej utalentowani niech się do usranej śmierci (ich talentu) ogrywają w rezerwach... Mam nadzieję że właśnie teraz będzie normalnie, tzn. silna 11+ ogrywająca się młodzież typu Małecki, Kowalski, Mączyński. Ja tam wolę widzieć na boisku Kowalskiego niż Hernaniego

Włodarze Realu raczej myślą podobnie do mnie bo woleli na boisku mieć młodego wychowanka De La Reda (tak się to pisze?) który potykał się o własne nogi, zamiast jakiegoś 'ukształtowanego' piłkarza. A dla nich kupno takiego to jak pierdnięcie, tylko że oni dobrze wiedzą że stawianie na wychowanków, nawet jeszcze słabych to inwestycja która się zwróci prędzej czy później.