Wyświetl pojedynczy post
Raporter
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.08.2008, 18:56
Jeszcze 2 tygodnie temu sprzeciwiałem się zwolnieniu Bednarza. Liczyłem na przełom i wzmocnienie drużyny przed pucharami. Ale jak widać jedyny pomysł Bednarza to Jodłowiec na siłę.

Bednarz totalnie zawalił to okienko. Jak widać można było znaleźć piłkarza jak Stilic który idealnie spełniał nasze potrzeby w pomocy a na 600tys napewno Cupiał by się zgodził. W dodatku Stilic zapewne dużo nie zarabia i odejdzie za sporą kasę.

Jest to skandalem że do drużyny nie przyszedł żaden młody zawodnik. Do drużyny mistrza Polski, kiedy można było zachęcić utalentowanych piłkarzy perspektywą gry w pucharach nie przyszedł nikt istotny!

Kolejna wielka szansa na wzmocnienia inwestycje i uguntowanie pozycji Wisły została zmarnowana.
A wydawało się że będzie to najłatwiejsze okienko. Degradacje klubów, wielu ciekawych piłkarzy do wyciągnięcia(CSKA, Zagłębie). Naprawdę było dużo okazji, ale Bednarz wolał jeździć na wakacje, podczas gdy np. Lech już w Maju uzgodnił wszystkie warunki i siedział piłkarzom na głowie.

Szczerze martwi mnie tylko 1 sprawa. Na ile podpisano umowę z Bednarzem i jaka będzie odprawa.
Moim zdaniem jego czas w Wiśle dobiega końca wraz z końcem Sierpnia. Chyba że ma jakiegoś asa w rękawie.
Nie sądzę żeby Cupiał zupełnie zablokował transfery, szczególnie po sprzedaży Dudki. A pogłoski o zwolnieniu przemawiają za tym że profil piłkarzy jakich przedstawiał notorycznie Bednarz kompletnie nie odpowiadał Cupiałowi. Wątpię żeby tylko pod względem kwoty, ale raczej pod względem wysokości zarobków.
Ostatnio edytowane przez Raporter : 19.08.2008 o godz. 19:01.
Odpowiedz cytując