Mareq napisał(a):

Faktycznie , naciąganie , cwaniactwo i oszustwo to domena obywateli UE . Bardzo bystre .
Po pierwsze nie wiem czy to złote pomysły . Może srebrne ?
Po drugie ,,nie mogą zrealizować" jest błędnym założeniem , bo sporo pomysłów aby Polska rosła w siłę a ludziom żyło się dostatniej/lepiej jest realizowanych.
Po trzecie dałeś co najmniej o 4 rotfly za mało .
|

: rotfl:
Ja wciaz sie zastanawiam (a to moj ostatni respons,troche bezosobowo,bowiem juz wczesniej udowodnilem w sporze o tzw. globalne ocieplenie,ze kolega Mareq i jego posty a merytoryka w dyskusji to oksymoron),jak mozna w dyskusji UDAWAC,ze sie czegos nie rozumie... Jestem zawsze zmeczony takimi enuncjacjami ludzi,ktorych swiat jest tak wielki,jak ich gazeta,jak mawial Einstein (o Amerykanach,ale jak widac dotyczy to kazdej nacji). Jesli,uzywajac szyderstwa i krytykujac absurdalne pomysly,piszesz o absolutnie naturalnym odruchu kazdego czlowieka,ktory widzac darmowa kaske uzyje wszelkich sposobow,aby ja zdobyc - facet napisze Ci,ze niniejszym oglaszasz,jakoby domena obywateli UE bylo oszustwo. Jak krytykujesz ten sposob rozdawnictwa, oraz w sensie ogolnym wszelkiego rodzaju "trzecie drogi" i inne genialne pomysly wspolczesnych politykow UE,wyrosle w gruncie rzeczy ze socjaldemokratycznych rzadow w Europie,ktore dominuja lata (i sprowadzily UE na droge niskiego rozwoju gospodarczego,problemow z bezrobociem,konkurencyjnoscia firm,itd.,itp.)- facet,ponoc wielbiciel Tuska i PO (ponoc liberalow),ewidentnie w duchu swoich komentarzy staje sie czolowym socjalista-propagandzista,piszac o rzekomej realizacji mitycznych pomyslow w Polsce. Choc o ZADNEJ jeszcze reformie,zadnej obnizce podatkow, nikt nie slyszal - nikt,z wyjatkiem zdyscyplinowanych umyslowo najgoretszych zwolennikow PO...Co przerazajace,choc oczywiste - w liczbie kilkudziesieciu procent wyborcow...
Najwazniejsze jednak,aby tych,co kochaja manichejski populizm (Kaczki to palanty,za to Tusk - maz stanu) przeciagnac na swoja strone argumentujac tak:
Cytat:
|
Po pierwsze nie wiem czy to złote pomysły . Może srebrne ?
|
albo tak :
Cytat:
|
Po trzecie dałeś co najmniej o 4 rotfly za mało
|
Coz wiec mozna odpowiedziec ?
Moze tak ?