Wyświetl pojedynczy post
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2008, 17:31
kierowcy busów to zdecydowanie szaleńcy

jakoś 2-3 lata temu kursowałem na trasie Kraków-Maków Podhalański, odcinek od Sułkowic do Suchej - ło ****a, trzymałem się mocno, zwłaszcza w rejonie bodajże Harbutowic - droga kręta jak cholera, ale koleś ani myślał zdejmować nogę z gazu

kierowcy myślą, że znają trasę to im wszystko wolno, do czasu aż im ktoś z pierwszej lepszej posesji wyjdzie pod koła

kolejny przypadek to jak wracałem busem podstawionym przez biuro podróży, z lotniska w Pyrzowicach do Krakowa, koleś chyba nie zszedł poniżej 140, ja rozumiem, ze autostradą cisnął, ale bez jaj, każdy wie jaka jest ta autostrada, w dodatku padało a on nie wiezie ziemniaków tylko ludzi, już w Krakowie Opolską to przeciął na pełnym gazie chyba, a lało jak z cebra, masakra

ale żeby nie było, że tylko nasi są nienormalni, ostatnio na Krecie jechałem wypożyczonym autkiem do Knossos, piękna trasa wzdłuż wybrzeża, ale momentami dość strome podjazdy/zjazdy i do tego same zakręty
nie przeszkadza to jednak tamtejszym kierowcom autobusów, sukinkoty grzeją tak, że aż rozdziawiałem gębę z wrażenia, widać przepaść przy drodze nie robi na nich wrażenia
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując