Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2008, 13:58
Moze darujemy sobie temat Legii i porozmawiamy o najwiekszym rywalu Wisly w walce o MP czyli Lechu ? Przeciez oni odskocza razem z Wisla na 4500 punktow juz w 3 kolejce

Nie czarujmy sie :

Radovic - Na nasze warunki gracz ponadprzecietny. Nic to jednak nie znaczy gdy popatrzymy na to jak gra ostatnio. Dla mnie on powinien do psychologa isc. Albo koles przestanie sie wywracac jak panienka, albo zgarnie 1,2,3 czerwone kartki. Zarabia zbyt duzo, nic nie pokazuje, alternatywy dla niego niby sa ale sami wiemy jak jest. Mysle ze to typ z cyklu : Moge grac w Polsce byle za dobra kase.Grac,grzac lawe - nie wazne, wazne co w kieszeni.

Vuko - Dobry,potrzebny z laski bo jak inaczej nazwac przepasc gdy go w skladzie nie ma? Nie ma godnych alternatyw to i Vuko gra. Dawno pokazal co mysli i czuje. Dla mnie to wystarczajacy powod by wywalic dziada gdy tylko ktos sie pojawi kto dysponuje 60% tego co potrafi Vuko.

Roger - Mysle ze brak transgeru sprawil ze mu sie juz nie chce. Usmiecha sie, mowi jak bardzo kocha Polske ale...to wszystko. Sprzedac i kupic cokolwiek...byle nie kolejne Balbiny i inne Dicki.

Giza - Chce, stara sie...spalil sie w Legii.Nie on pierwszy i nie ostatni. Do konca sezonu dawac szanse, potem lawka na dluuugi czas.

Nie wspomnialem o jednym...z premedytacja

Mlodzi moze sie rozwina a moze nie. Rybus to moim zdaniem przyszly reprezentant Polski, Majkowski...za mlody bo cokolwiek wiecej powiedziec niz to ze ma potencjal.

Mozemy tak dywagowac do jutra.
Powód: Przepraszam za mala literke w nazwie klubu Wisla Krakow :)
Ostatnio edytowane przez kreseq : 18.08.2008 o godz. 14:14.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując