Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2008, 12:16
Snow napisał(a):Wyświetl post
Miałem się już nie udzielać. Ale tak mnie zafrapowałeś, że po prostu muszę zapytać:

Skąd ty masz te wszystkie dane? Siedzisz w klubie czy wyciągnąłeś je z kapelusza? Masz choć jeden dowód na to co piszesz?

Ogólnie zgadzam się z pierwszą częścią Twojego postu - to chyba oczywiste. Po prostu nie wiem skąd Ty masz jakiekolwiek dane ile my komu proponujemy i jaki to jest procent do tego co proponują inni. Według mnie wymyśliłeś to sobie na poczekaniu tylko po to by dostosować do swojej tezy. Ale już jeden sukces odniosłem przyznałeś, że jednak kontrakty motywacyjne mają sens, sęk tkwi w ich wysokości.
Nie rozmawiam z Tobą w kategoriach sukcesu/porażki - ale po to aby wymienić/zweryfikować swoje przekonania. Nie podniecaj się za bardzo - bo to nie jest żadna rywalizacja

Informacji na temat kontraktow nie mam ale wyciągam wnioski z wypowiedzi np. Bednarza jak to G.Bartczak odmówił itd. Tylko spekulacje. Kluby podobno były dogadane ale on nie chciał na takich warunkach.

Napisze to co już pisałem wcześniej. Mistrzostwo w zeszłym sezonie zdobylismy dlatego że mamy Skorże który motywował zawodników - bo na razie kotrakt motywcyjny ma kilku nowych piłkarzy (Łobodziński) i od tego sezonu Brozek, Głowacki. Natomiast czy dzieki temu pozyskamy lepszych piłkarzy niż konkurenci? To sie okaże. Wszystko zweryfikuje rynek.

Ja jestem spokojny o wynik Wisły dlatego że mamy trenera Skorże i nie ma chaosu z ciagłymi zmianami trenera a nie z powodu kontraktów motywacyjnych. Jak na razie nowi piłkarze nie chcą tego łykac.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując