Wyświetl pojedynczy post
Snow
Ave Wisła!

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2008, 12:01
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem Deever jak ty ale ja już pracuje pare lat i wolę 200 gwarantowane niż 100 gwarantowane i 100 mozliwe do wzięcia. Co innego jak skalkuluje korzyści z 150 na 150 i określe ryzyko i potencjalne korzyści - biore 150 na 150.

A my jak wiesz nie płacimy piłkarzom lepiej niż Legia czy Lech. Tylko podobnie z tym ze u nas "motywacja".
Powiedz co ty bys wybrał?

PS
Zresztą to "niewidzialna ręka rynku" wszystko zweryfikuje. I jak na razie kilku piłkarzy odmówiło nam gry. Wg mnie nie z powodu braku ambicji ale typowej cechy homo sapiens - inteligencji
Miałem się już nie udzielać. Ale tak mnie zafrapowałeś, że po prostu muszę zapytać:

Skąd ty masz te wszystkie dane? Siedzisz w klubie czy wyciągnąłeś je z kapelusza? Masz choć jeden dowód na to co piszesz?

Ogólnie zgadzam się z pierwszą częścią Twojego postu - to chyba oczywiste. Po prostu nie wiem skąd Ty masz jakiekolwiek dane ile my komu proponujemy i jaki to jest procent do tego co proponują inni. Według mnie wymyśliłeś to sobie na poczekaniu tylko po to by dostosować do swojej tezy. Ale już jeden sukces odniosłem przyznałeś, że jednak kontrakty motywacyjne mają sens, sęk tkwi w ich wysokości.
Odpowiedz cytując